אם אתם בעלי מסעדה, מזנון, קפיטריה, בר או כל עסק לממכר מזון אתם בוודאי יודעים את החשיבות שבבחירת ציוד למסעדות. ציוד למסעדות צריך להיות גם קומפקטי וחסכוני במקום, מאחר שברוב המטבחים יש מגבלת מקום. נוסף על כך ציוד למסעדות צריך להיות בעל יכולת לאחסן את המזון וחומרי הגלם בתנאי חום או קור נאותים כדי לשמור על טריותו. וכמו כן ציוד למסעדות צריך להיות בעל יכולת לקצוץ, לערבב, לבשל, לאפות, לטגן או לחמם את האוכל ביעילות ובמהירות כדי שהמסעדה תוכל להעניק שירות איכותי ללקוחותיה.
בקבוצת קצב תוכלו למצוא את כל הפתרונות המתקדמים והאיכותיים ביותר בתחום הציוד למסעדות. קבוצת קצב מספקת מגוון רחב של ציוד למסעדות, קפיטריות, ברים, מזנונים וכל עסק לממכר מזון: מקררים במגוון גדלים ועיצובים, מקררי דלפק, דלפקים מודולריים, מדיחי כלים במגוון עיצובים ועם מגוון פונקציות, מטגנות, סירי בישול, מחבתות לחץ, תנורים, כיריים חשמליות או כיריים גז, משטחי צלייה, מערכי תצוגת מזון עם חימום או קירור ועוד.
אנו בקבוצת קצב מודעים לחשיבות שבהתאמת ציוד למסעדות איכותי אך גם פונקציונאלי וקומפקטי. במסגרת השירות שאנו מעניקים ללקוחותינו אנו גם מייעצים בבחירת הציוד למסעדות. הודות לניסיון העשיר שצברנו בתחום הציוד למסעדות אנו מעניקים ייעוץ מקצועי לבעלי מסעדות ועסקים לממכר מזון, בכל סדר גודל, בבחירת הציוד למסעדות המתאים ביותר עבורם.
בתכנון והתאמת ציוד למסעדות יש לקחת בחשבון מספר פרמטרים: ראשית, על הציוד למסעדות להתאים לאופי השירות שאתם מציעים ולסוג המזון שאתם מוכרים: האם אתם מעניקים שירות מזון מהיר? האם אתם מסעדה או דוכן? מה גודל המסעדה? האם אתם מזנון המגיש מזון מוכן? וכדומה. שנית, על הציוד למסעדות להתאים לחלל שעומד לרשותכם. לא כל אחד נהנה ממטבח רחב ידיים או משטח גדול להכנת האוכל או להצגתו. לכן ניתן למצוא ציוד למסעדות בגדלים שונים ובעיצובים שונים, המתאימים לצרכי החלל המשתנים בין מסעדה למסעדה.